نوشته شده توسط : آرچی تاج

پنجره مهم ترین منبع تامین نور طبیعی در یک ساختمان می باشد. انتخاب پنجره مناسب از آن جهت مهم می باشد که هم می تواند یک المان تاثیر گذار در دکوراسیون داخلی و نمای بیرونی باشد. هم اینکه باید از لحاظ فنی دارای ویژگی هایی از قبیل عایق صوتی، عایق حرارتی و مقاوم و ضد ضربه باشد.

ابتدایی ترین کاربرد پنجره تامین نور طبیعی در فضای داخلی می باشد البته ناگفته نماند که در این راستا موقعیت جغرافیایی ساختمان نیز تاثیر دارد. بعضی از ساختمان ها به دلیل موقعیت جغرافیایی که دارند و به دلیل کنار هم قرار گرفتن ساختمان ها فاقد پنجره می باشند. این ساختمان ها می توانند از نورگیر های سقفی برای بهره گیری از نور طبیعی استفاده کنند.

شیشه های پنجره ها نیز در عبور نور تاثیر بسزایی دارند. چارچوب پنجره ها نیز در انواع متریال مختلف ساخته می شوند که در این مطلب انواع مختلف پنجره ها را با توجه به نوع متریال معرفی می کنیم. پس با ما همراه باشید….

انواع پنجره ها از نظر نوع متریال ساخته شده

پنجره های چوبی جزو نخستین ترین نوع پنجره می باشند. چوب یکی از اولین متریال ها در ساخت درب و پنجره می باشد. البته امروزه نیز پنجره چوبی همچنان جایگاه خود را در دکوراسیون داخلی و ساخت ساختمان ها دارد. در زمان های گذشته مخصوصا در معماری ایرانی پنجره های چوبی با شیشه های رنگی به رنگ های آبی، قرمز و سبز ساخته می شدند. اما با گذشت زمان و پیشرفت علم پنجره های چوبی با قابلیت های دوجداره بودن، عایق صوتی و حرارتی و قابلیت شستشو می باشند.

پنجره آلومینیومی

پنجره آلومینیومی از نوع پنجره های فلزی می باشند. پنجره های آلومینیومی دارای طول عمر بیشتری از پنجره های چوبی می باشند. پنجره های الومینیومی سبک و نازک می باشند. این نوع عایق حرارتی نمی باشند و باعث هدر رفت انرژی می شوند. همچنین آلومینیوم با بارش برف و باران دچار زنگ زدگی و خوردگی می شوند. پنجره های آلومینیومی در برابر ضربه مقاوم نمی باشند و به راحتی دچار تو رفتگی و خراش خوردگی می شوند که در این صورت قابل تعمیر نمی باشندو باید تعویض شوند

جهت مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: انواع پنجره اهنی , جزئیات انواع پنجره در ساختمان , انواع پنجره در معماری , انواع پنجره upvc , مقایسه انواع پنجره ها , انواع پنجره آلومینیومی , بهترین پنجره برای ساختمان , نمای پنجره های قشنگ ساختمان , انواع پنجره آهنی , طرح پنجره فلزی , عکس پنجره های زیبا , انواع مدل پنجره دوجداره , مقایسه انواع پنجره ها , پنجره آهنی شیک , عکس پنجره فلزی ,
:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 30 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آرچی تاج

شیشه به عنوان یک متریال شیشه ای و شفاف یک متریال پرکاربرد در دکوراسیون داخلی می باشد. شیشه ها با روش هایی تبدیل به شیشه های تزئینی می شوند. در مطلب انواع تکنیک های ساخت شیشه های تزئینی به روش های ساخت شیشه تزئینی اشاره کرده ایم.

شیشه های تزئینی هم در دکوراسیون داخلی و هم در طراحی داخلی کاربرد دارند. شیشه های تزئینی علاوه بر اینکه می توانند یک المان دکوراتیو باشند عملکرد کاربردی نیز دارند و باعث عبور نور می شوند. عبور نور از شیشه ها و انتشار آن در فضای داخلی باعث بزرگتر شدن فضای داخلی و روشنایی فضا می شود.

شیشه تزئینی در ساخت و اجرای انواع المان ها و سازه های دکوراتیو کاربرد دارند. در این مطلب می خواهیم کاربرد شیشه های تزئینی را در دکوراسیون داخلی بررسی کنیم.

کاربرد شیشه های تزئینی در دکوراسیون داخلی

پوشش دیوار

دیوار ها یکی از بخش های مهم در دکوراسیون داخلی می باشند که تاثیر بسزایی در دکوراسیون داخلی دارند. پوشش و تزئین دیوارها یکی از موارد مهم در دکوراسیون داخلی می باشد. روش های متداولی برای پوشش دیوارها موجود می باشد. این روش ها شامل رنگ، کاغذ دیواری دو بعدی یا سه بعدی و پوستر می باشد. امروزه برای پوشش دیوار ها می توان از دیوار پوش های شیشه ای استفاده کرد. دیوار پوش های شیشه ای با انعکاس نور باعث بزرگ دیده شدن فضای داخلی می شود. همچنین از دیوارپوش های شیشه ای می توان در تمامی بخش های یک خانه استفاده کرد. به عنوان مثال از دیوارپوش ها می توان در پوشش دیوار های بین کابینت ها استفاده کرد.

جهت مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: شیشه تزیینی دیوار , شیشه های تزئینی , شیشه های تزئینی در دکوراسیون داخلی , شیشه های دکوراتیو , شیشه های رنگی در دکوراسیون داخلی , شیشه های رنگی دکوری , قیمت شیشه های دکوراتیو ساختمانی , کاربرد شیشه های تزئینی , کاربرد شیشه های تزئینی در دکوراسیون داخلی , مرکز فروش شیشه های تزئینی ,
:: بازدید از این مطلب : 125
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آرچی تاج

شیشه های رنگی در معماری داخلی ریشه ی قدمت دار دارد. در گذشته در معماری داخلی و در ساخت پنجره ها از شیشه های رنگی اکثرا به رنگ آبی و قرمز استفاده می کردند. برای مثال شما پنجره های مسجد نصیر الملک واقع در شیراز نمونه ی بارز زیبایی و قدمت شیشه های رنگی در دکوراسیون و طراحی داخلی می باشند.

در دکوراسیون و طراحی داخلی نور و رنگ دو عامل بسیار مهم می باشند. انتخاب رنگ مناسب و نورپردازی مناسب در فضای داخلی از عوامل تاثیرگذار در معماری داخلی می باشد.

شیشه های رنگی علاوه بر زیبایی که در فضا ایجاد می کنند عامل تاثیر گذار در نورپردازی نیز می باشند. این شیشه ها نوری را که از خود عبور می دهند با رنگ ها مختلف در فضا منتشر می کنند. به همین دلیل استفاده از شیشه های رنگی تاثیر بسزایی نیز در روح و روان افراد می گذارد چرا که فضای آرام بخش و دلنشین را ایجاد می کند.

با توجه به این توضیحات با گذشت زمان استفاده از شیشه های رنگی در معماری داخلی کمرنگ تر از گذشته شده بود. اما با پیدایش تکنیک استین گلاس استفاده از شیشه های رنگی در معماری داخلی رونق گرفت. در رابطه با این تکنیک در ادامه به توضیحات بیشتری خواهیم پرداخت.

همانطور که می دانید دکوراسیون داخلی تاثیر و رابطه ی مستقیمی با اثرات روانشناختی دارد. به همین دلیل استفاده از هر تکنیک و المانی باید با توجه به این موضوع به کار برده شود. شیشه های رنگی باعث ایجاد آرامش در فضا می شود.

در این مطلب می خواهیم به چندین تکنیک خلق شیشه های تزئینی با استفاده از شیشه های رنگی اشاره کنیم. تکنیک هایی که با روی کار آمدنشان شیشه های رنگی را با معماری امروز آشتی دادند.

برای مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: شیشه های رنگی دکوری , ساخت شیشه های رنگی , شیشه های رنگی مدرن , فروش شیشه رنگی پنجره , قیمت شیشه رنگی ساده , مرکز فروش شیشه های رنگی در تهران , شیشه های رنگی شعر , شیشه رنگی تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آرچی تاج

فیوز گلاس یک تکنیک تزئین شیشه

فیوز گلاس یک تکنیک برای ساخت المان های دکوراتیو توسط متریال شیشه می باشد. فیوز گلاس یک تکنیک برای متصل کردن شیشه های رنگی و یا بی رنگ از طریق ذوب نسبی شیشه در حرارت بالا می باشد. فیوزگلاس نیز یک تکنیک تزئین شیشه می باشد. نام دیگر فیوز گلاس همجوشی شیشه می باشد. المان های ساخته شده توسط فیوز گلاس نوعی هنر دست به شمار می آیند. در ساخت این المان ها توسط تکنیک همجوشی شیشه استفاده ی درست از رنگ ها و ترکیب آن ها نیاز به خلاقیت دارد.

در روش همجوشی شیشه ها قطعات شیشه که با فرم های خاص بریده شده اند در کنار یکدیگر چیده می شوند و در کوره ی حرارت قرار می گیرند. حرارت باعث چسبیده شدن شیشه ها به یکدیگر می شود.

از طریق فیوزگلاس می توان محصولات تزئینی از قبیل انواع ظروف، دیوار کوب و چراغ های تزیینی را ساخت. همچنین این تکنیک در ساخت انواع کاشی های شیشه ای دست ساز، سقف های کاذب، پارتیشن بندی و شیشه های تزیینی درب و پنجره نیز کاربرد دارد.

جهت مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.

 



:: برچسب‌ها: قیمت فیوز گلاس , آموزش فیوز گلاس در تهران , قیمت کوره فیوز گلاس , کوره فیوز گلس , آموزش هنر همجوشی شیشه , آموزش فیوزینگ شیشه , فیوزینگ گلس , استین گلاس چیست ,
:: بازدید از این مطلب : 158
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آرچی تاج

در دکوراسیون و طراحلی داخلی سقف و دیوار ها از بخش های مهم می باشد که تزئین آن ها تاثیر بسزایی در طراحی و دکوراسیون داخلی می گذارد. امروزه برای پوشش سقف و دیوار ها المان ها و تکنیک های مختلفی به وجود آمده است. در این مطلب می خواهیم نوعی پوشش سقف را معرفی کنیم که علاوه بر زیبایی کاربردی نیز می باشد.

سقف کاذب چیست؟

سقف کاذب، سقف دومی می باشد که روی سقف اصلی نصب می شود. این سقف در متریال های مختلفی از قبیل گچی، چوبی، فلزات رنگین، پی‌وی‌سی، شیشه‌ای، آهنی، ورق‌های فلزی روکش‌دار، آلومینیومی، کامپوزیت و غیره وجود دارد. در وهله ی اول می توان گفت که سقف کاذب جهت زیبا سازی و پوشش سقف نصب می شود. اما مزایای دیگری نیز دارد که در ادامه به آن می پردازیم.

مزایای نصب سقف کاذب:

  •  پوشاندن  تاسیسات زیر سقف اصلی
  • آکوستیک کردن فضا
  •  ایجاد حجم‌های دکوراتیو
  • جلوگیری از اتلاف دما و رطوبت
  • نورپردازی مناسب

همانطور که گفتیم سقف کاذب از متریال های مختلف ساخته می شود که شیشه یکی از آن ها می باشد. سقف کاذب شیشه ای یکی از انواع سقف کاذب می باشد که امروزه مورد توجه معماران داخلی قرار گرفته است. یک تکنیک ساخت سقف کاذب شیشه ای، استیند گلس می باشد. سقف کاذب استیند گلس یکی از زیباترین نوع سقف کاذب شیشه ای می باشد که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.

جهت مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: سقف کاذب استیند گلس , استین گلاس , سقف کاذب استین گلاس , سقف کاذب شیشه ای , سقف شیشه ای , استیند گلس ,
:: بازدید از این مطلب : 145
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آرچی تاج

سقف کاذب نوعی سقف دوم محسوب می شود که روی سقف اصلی نصب می شود و یک روش برای تزئین سقف می باشد. سقف کاذب یک المان تزئین سقف می باشد که جلوه ی خاصی را در دکوراسیون داخلی ایجاد می کند. سقف کاذب در انواع متریال های مختلف ساخته می شوند که یکی از این متریال ها شیشه می باشد. سقف کاذب شیشه قابل استفاده در ساختمان های اداری و منازل مسکونی می باشد. یک نوع سقف کاذب شیشه ای سقف کاذب استیند گلس می باشد که در این مطلب به این موضوع خواهیم پرداخت.

سقف کاذب استیند گلس

استیند گلس یک روش تزئین شیشه می باشد و به شیشه هایی که با روش استین گلاس تزئین می شوند شیشه های استین گلاس گفته می شود. در این روش تکه شیشه های رنگی با طراحی خاص در کنار یکدیگر چیده می شوند تا طرح نهایی را ایجاد کنند.

سقف کاذب استین گلاس از پنل های شیشه استین گلاس ساخته می شوند. سقف های استین گلاس قابلیت نورپردازی دارند به همین دلیل است که این نوع سقف های کاذب از لحاظ زیبایی در بین انواع دیگر سقف کاذب متفاوت و منحصر به فرد می باشند.

برای مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: سقف کاذب , سقف کاذب استین گلاس , سقف کاذب شیشه ای , سقف کاذب استیند گلس , سقف شیشه ای ,
:: بازدید از این مطلب : 161
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 23 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آرچی تاج

درب های ورودی نیز نوعی المان دکوراتیو برای منازل محسوب می شوند. درب ها اولین بخشی هستند که افراد به هنگام ورود به یک ساختمان با آن مواجه می شوند بنابراین زیبایی آن نشانه ی دکوراسیونی شیک می باشد. درب ها علاوه بر زیبایی باید مقاوم و از نظر امنیتی در بالاترین حالت ممکن خودشان باشند. در این مطلب قصد داریم نوعی درب های دکوراتیو را به شما معرفی کنیم.

درب های استیند گلس

درب های استین گلاس با شیشه های استیند گلس تزئین شده اند. این درب ها نوعی درب دکوراتیو می باشند که زیبایی منحصر به فردی را به نمای بیرونی و داخلی منزل شما می دهند. شیشه های استین گلاس که از تکه شیشه های رنگی تشکل شده اند می توانند در طرح های مختلفی کنار یکدیگر چیده شوند و طرح زیبایی را به وجود آورند. این شیشه ها قابلیت عبور نور را بدون هیچ مانعی دارند که باعث روشنایی فضای داخلی می شوند.

ویژگی درب ورودی استین گلاس

حفظ حریم خصوصی

شاید تصور کنید چون درب ها از شیشه تشکیل شده اند حریم خصوصی را رعات نکنند و باعث دیده شدن فضای داخلی شوند. اما چون شیشه های استین گلاس رنگی هستند و باعث ایجاد طرح روی شیشه می شوند حریم خصوصی را کاملا حفظ می کنند. شما می توانید با استفاده از این درب ها بدون نگرانی علاوه بر پنجره از نور طبیعی برخوردار شوید.

جهت مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: قیمت شیشه های استیند گلس , فروش شیشه های استین گلاس , استین گلاس تهران , قیمت شیشه طرح دار درب ورودی , فروش وسایل استین گلاس , مرکز فروش شیشه های تزئینی , قیمت استند گلاس , قیمت شیشه تزئینی ساختمان ,
:: بازدید از این مطلب : 189
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آرچی تاج

گنبد شیشه ای نوع جدید از گنبد ها می باشند که امروزه علاوه بر مساجد و کلیساها در اماکن مسکونی و تجاری نیز از آن ها برای ایجاد تغییر در طراحی داخلی استفاده می شود.

گنبد های شیشه ای نوعی نورگیر سقفی نیز محسوب می شوند که نور طبیعی را از خود عبور می دهند و باعث روشن شدن فضای داخلی می شوند.

گنبد های شیشه ای نوعی المان تزئینی در طراحی و دکوراسیون داخلی می باشند که به روش های مختلفی طراحی و اجرا می شوند که در این مطلب به 2 تکنیک اجرای گنبد های شیشه ای اشاره خواهیم کرد.

تکنیک های اجرای گنبد شیشه ای

 تکنیک استین گلاس

گنبد های شیشه ای که با تکنیک استین گلاس ساخته می شوند با نام گنبد استین گلاس شناخته می شوند. این گنبد ها با شیشه های تزئینی استین گلاس طراحی می شوند. شیشه های استین گلاس از تکه شیشه های رنگی با روش خاصی روی یک قاب فلزی تشکیل می شوند. تکه شیشه ها با توجه به طرح از پیش آماده شده کنار یکدیگر چیده می شوند تا طرح کلی را به وجود آورند. طرح گنبد های شیشه ای می تواند در انواع سبک های معماری صورت گیرد.

سازه ی پایه ی گنبد استین گلاس فریم های فلزی و آهنی می باشد که شیشه های استیند گلس روی آن ها قرار می گیرد به همین دلیل است که گنبد استین گلاس از مقاومت بالایی برخوردار می باشد و در برابر بارش باران و نفوذ آب مقاوم است چرا که در مرحله ی آخر نصب این گنبد ها به صورت کامل آب بندی می شوند. گنبد های استین گلاس هرگز نیاز به تعمیر و ترمیم ندارند. در صورت نیاز هم به دلیل انعطاف پذیری که دارند می توان به راحتی محل خرابی را تعویض و ترمیم کرد بدون آنکه محل تعمیری مشخص باشد. امروزه گنبد های استین گلاس جایگاه ویژه ای را در معماری داخلی ساختمان های لوکس و بزرگ پیدا کرده اند.

از طریق این لینک می توانید گنبد های استیند گلس اجرا شده توسط مجموعه آرچی تاج را مشاهده کنید.

برای مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: سقف نورگیر شیشه ای , شيشه تزئيني , سقف های شیشه ای , سقف شیشه ای خانه , انواع سقف شیشه ای , شیشه نشکن برای نورگیر , گنبد شیشه ای , استین گلاس , گنبد استین گلاس , تیفانی گلس ,
:: بازدید از این مطلب : 195
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آرچی تاج

شیشه به عنوان یک متریال شفاف برای دکوراسیون داخلی و طراحی داخلی یک متریال پرکاربرد است. شیشه های تزئینی علاوه بر اینکه می توانند یک المان دکوراتیو باشند و فضای داخلی را زیبا کنند تامین کننده ی نور در فضا نیز می باشند.

به همین دلیل است که از شیشه در دکوراسیون داخلی استفاده های مختلفی می شود. شیشه های تزئینی در طرح ها و سازه های مختلف ساخته می شوند. از شیشه های تزئینی در دکوراسیون داخلی در اکثر موارد مانند درب های ورودی و اتاق ها، پنجره ها، در های کابینت ها، پوشش دیوار ها و حتی پوشش سقف و مواردی از این قبیل استفاده کرد.

استین گلاس تکنیک تزئین شیشه

در بین شیشه های تزئینی متفاوت در این مطلب قصد داریم شیشه های تزئینی استین گلاس را معرفی کنیم. این نوع شیشه های تزئینی که با تکنیک استین گلاس طراحی و اجرا می شوند نوعی شیشه های دکوراتیو با مقاومت بالا هستند. این شیشه های تزئینی از تکه شیشه های رنگی تشکیل شده اند.

علاوه بر روش استین گلاس یک روش دیگر با نام تیفانی گلس نیز برای تزئین شیشه ها وجود دارد. این  دو روش در حالت کلی مانند هم می باشند در مطلب استین گلاس تیفانی چیست؟  تفاوت این دو روش اشاره شده است.

جهت مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: قیمت شیشه های استیند گلس , استین گلاس تهران , فروش وسایل استین گلاس , مرکز فروش شیشه های تزئینی , شیشه های تزئینی دکوری , شیشه استند گلاس چیست , قیمت شیشه های استین گلاس ,
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آرچی تاج

نور یکی از مسائل مهم در دکوراسیون داخلی می باشد. نور طبیعی در فضای داخلی باعث حس نشاط و سرحالی افراد می شود. همچنین نور طبیعی تاثیر بسزایی در دکوراسیون داخلی می گذارد. علاوه بر نور طبیعی نحوه ی نورپردازی نیز در دکوراسیون داخلی مهم است. چرا که نورپردازی صحیح باعث دلباز شدن فضای داخلی و همچنین بزرگ دیده شدن فضای داخلی می شود.هر چقد نور طبیعی در فضا بیشتر باشد فضای منزل یا محل کار بزرگ تر دیده می شود.

تاثیر استین گلاس در نورپردازی

شیشه های استین گلاس یک نوع شیشه های تزئینی می باشد که در نورپردازی تاثیر بسزایی دارد. منبع مهم انتقال نور طبیعی به فضای داخلی پنجره ها می باشند. شیشه های پنجره های استین گلاس از تکه شیشه های رنگی تشکیل شده است که با حفظ حریم شخصی بدون مانع نور طبیعی را وارد فضای داخلی می کند. با این تفاوت که این شیشه ها نور را با رنگ های مختلف در فضا منتشر می کنند که باعث زیبایی دوچندان فضای داخلی می شوند.

با نصب پنجره های استین گلاس در منزل خود دیگر نیاز به این ندارید که در طی روز پرده ها را بکشید چرا که شیشه های استین گلاس با توجه به شیشه های رنگی حریم شخصی را حفظ می کند.

نکته ی مهم دیگری که می توان در رابطه با شیشه های استین گلاس گفت این است که این شیشه ها از مقاومت بالایی برخودار هستند و همچنین نوعی عایق حرارت می باشند و باعث کاهش مصرف انرژی می شوند. به همین دلیل پنجره های استین گلاس علاوه بر اینکه المان دکوراتیو می باشند عملکرد و کارایی یک پنجره ی خوب را نیز دارند.

در ادامه می خواهیم المان هایی به جز پنجره را به شما معرفی کنیم که تاثیر زیادی در نورپردازی فضای داخلی دارند.

برای مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: استین گلاس تهران , فروش شیشه های استین گلاس , فروش وسایل استین گلاس , آموزش تصویری استین گلاس , قیمت شیشه های استیند گلس , قیمت شیشه های استین گلاس , قیمت استند گلاس , قیمت شیشه طرح دار درب ورودی , تاثیر استین گلاس در نورپردازی , استین گلاس در نورپردازی ,
:: بازدید از این مطلب : 195
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آرچی تاج

استین گلاس یک هنر قدیمی می باشد که از گذشته معماران و هنرمندان ایران و جهان در ساخت اماکن مهم و مقدس خود از این تکنیک استفاده می کردند. قدمت استین گلاس به حدود 1000 سال بر می گردد. امروزه از این هنر به عنوان یک تکنیک جدید عنوان می شود به دلیل اینکه با پیشرفت علم روش اجرای استین گلاس نیز تغییر کرده است. در گذشته هنرمندان قرون وسطی از ترکیب شیشه های داغ شده و نمک های فلزی یک شیشه ی استین گلاس را به وجود می آوردند ولی امروزه با استفاده از شیشه های از قبل تولید شده با کیفیت بالا در رنگ های مختلف در ساخت استیند گلس استفاده می کنند.

در گذشته عموما از شیشه های استین گلاس در ساخت پنجره های اماکن مقدس خود مانند کلیساها و مساجد استفاده می کردند اما امروزه از این تکنیک در ساخت المان هایی نظیر گنبد استین گلاس، نورگیر استیند گلس، درب و پنجره استین گلاس، پارتیشن استین گلاس، دیوارپوش استیند گلس و المان های دکوراتیو نظیر آباژور، لوستر و مواردی از این قبیل بهره می گیرند که می توان همه این ها را نوعی هنر دست نامید.

برای مشاهده پروژه های استین گلاس مجموعه آرچی تاج می توانید روی این لینک کلیک کنید.

در این مطلب قصد داریم سه نمونه از اماکن مقدسی که با پنجره های استین گلاس معماری شده اند را به شما معرفی کنیم.

پنجره های استین گلاس معروف در دنیا

مسجد نصیر الملک

مسجد نصیر الملک یکی از مساجد معروف از نظر پنجره های بزرگی که دارد و شیشه های آن از شیشه های رنگی با تکنیک استین گلاس ساخته شده است، می باشد. این مسجد در کشور عزیزمان ایران و در استان فارس و شهر شیراز قرار دارد. این مسجد در تاریخ 1294 هجری قمری به معماری میرزا محمد حسن و محمد رضا شروع به ساخت شد و در سال 1305 هجری قمری به پایان رسید. این اثر در سال ۱۳۵۸ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

جهت مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: استین گلاس تهران , فروش شیشه های استین گلاس , قیمت شیشه های استیند گلس , قیمت استند گلاس , قیمت شیشه طرح دار درب ورودی , قیمت شیشه های استین گلاس , استین گلاس های معروف , مسجد نصیر الملک , کلیسا کاوانترا , کلیسا بارسلونا , پنجره استیند گلس , شیشه های استین گلاس ,
:: بازدید از این مطلب : 217
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آرچی تاج

استیند گلس و المان های دکوراتیو ساخته شده توسط آن در انواع محیط ها قابل استفاده می شود. به دلیل اینکه این تکنیک انعطاف پذیر می باشد قابل طراحی و اجرا در انواع طرح های مختلف دکوراسیون و معماری داخلی می باشد. استین گلاس در تزئین شیشه های انواع درب های ورودی و انواع پنجره ها کاربرد دارد.

استیند گلس علاوه بر زیبایی که دارد عملکرد و کارایی ویژه ای را نیز به همراه دارد. المان هایی که با شیشه های استین گلاس تزئین می شوند علاوه بر اینکه نور را به راحتی از خود عبور می دهند و حریم شخصی را نیز حفظ می کنند.

از استین گلاس در انواع اماکن عمومی و مسکونی استفاده می شود. در این مطلب قصد داریم که کاربرد استیند گلس را در دکوراسیون اداری بررسی کنیم.

استیند گلس یک تحول جدید در دکوراسیون اداری

دکوراسیون اداری نیز به اندازه ی دکوراسیون منزل اهمیت دارد. دکوراسیون دفتر کار رابطه ی مستقیمی با روحیه ی کاری کارمندان دارد. ایجاد محیطی دلنیشین باعث افزایش روحیه کاری افراد می شود. کار کردن در یک محیط شیک و زیبا تاثیر مستقیم و بسزایی در نحوه ی کار افراد می گذارد. به همین منظور شما می توانید از استین گلاس برای متحول کردن دکوراسیون اداری محل کار خود استفاده کنید و ایجاد نورهای رنگی منتشر شده از شیشه های استین گلاس محیط کاری خود را به فضایی دلنیشین تبدیل کنید.

کاربرد استیند گلس در دکوراسیون اداری

 از استین گلاس در دفتر کار می توان در المان هایی از قبیل پارتیشن ، پنجره و درب ها استفاده کرد. همچنین در طراحی داخلی دفتر کار می توان از گنبد استین گلاس یا نورگیر استیند گلس استفاده کرد.

برای مشاهده پروژه های استین گلاس مجموعه آرچی تاج می توانید روی این لینک کلیک کنید.

همچنین می توان از تکنیک استیند گلس در تزئین برخی از تجهیزات و لوازم اداری مانند شیشه های قفسه ها استفاده کنید. در اهرو های محل کار خود برای تزئین دیوارهای آن بخش می توانید از دیوارپوش های استین گلاس نیز استفاده کنید.

برای مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: کاربرد استیند گلس در دکوراسیون اداری , استیند گلس در دکوراسیون اداری , استین گلاس در دکوراسیون اداری , دکوراسیون اداری , استین گلاس , استیند گلس , پارتیشن استین گلاس , دیوارپوش استین گلاس ,
:: بازدید از این مطلب : 228
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آرچی تاج

معرفی تکنیک استین گلاس تیفانی

استیند گلس تیفانی یا تیفانی گلس نیز یکی از تکنیک ها و روش های تزیین شیشه می باشد. این روش از شیشه یک المان دکوراتیو می سازد و نوعی هنر دست و محصولات ساخته شده با این هنر صنایع دستی محسوب می شود. در دنیا محصولاتی که با هنر تیفانی گلس یا استین گلاس تیفانی ساخته می شوند یکی از لوکس ترین اکسسوری ها و المان های دکوراتیو شناخته می شوند.

از استین گلاس تیفانی در ساخت انواع لوستر ها، آباژور ها، شیشه های نقش دار، جواهرات ، گنبد های شیشه، نورگیر های سقفی و تزیین درب و پنجره استفاده می شود.

این تکنیک توسط یک هنرمند آمریکایی به نام لوئیس کامفورت تیفانی ابداع و توسعه پیدا کرد. به همین دلیل نام این هنر از نام وی گرفته شده است. اجرای هنر استین گلاس تیفانی به دلیل ظرافت کاری که دارد نیازمند دقت بالا و صرف زمان می باشد. شخصی می تواند با این تکنیک کار کند که مهارت کافی را داشته باشد. تیفانی گلس نیز مانند استین گلاس از تکه های شیشه های رنگی شکل می گیرد و البته تفاوت هایی نیز باهم دارند که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

جهت مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: استیند گلس تیفانی , استین گلاس تیفانی , تیفانی گلس , تیفانی , شیشه های تیفانی گلس , آموزش تیفانی گلاس , فروش وسایل استین گلاس , کاپرفویل , فروش شیشه های استین گلاس , قیمت شیشه های استیند گلس ,
:: بازدید از این مطلب : 263
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آرچی تاج

شیشه یکی از متریال های شفاف و پرکاربرد در ساختمان ها می باشد. از شیشه در نمای بیرونی و داخلی هر ساختمانی استفاده می شود. بنابراین می توان گفت که شیشه نقش مهمی در طراحی داخلی و بیرونی یک ساختمان می گذارد. از شیشه ها جهت زیبا سازی استفاده می شود. اما شیشه به دلیل خاصیتی که دارد علاوه بر دکوراتیو بودن عملکرد مثبتی نیز دارد.

امروزه با پیشرفت علم تکنیک جدیدی برای تزیین شیشه ها جهت بهتر دیده شدن آن ها در ساختمان ها ایجاد شده است. این تکنیک جدید استیند گلس یا استین گلاس نام دارد. شیشه های دکوراتیو ایجاد شده توسط استین گلاس نیز شیشه های استیند گلس نامیده می شوند.

تزئین شیشه ها با روش استیند گلس

در این تکنیک از شیشه های مختلف از قبیل شیشه های رنگی، اسید شور، سند بلاست و مواردی از این قبیل استفاده می شود. اصول کار این روش به طور کلی  به این شکل می باشد که شیشه ها با رنگ های مختلف با توجه به طرح به تکه هایی برش می خورند و این تکه شیشه های برش خورده ی رنگی با توجه به طرح کلی مانند تکه های پازل در کنار یکدیگر قرار می گیرند تا درنهایت طرح نهایی را به وجود آورند.

به عنوان مثال به شیشه ی استین گلاس نصب شده روی درب ورودی در تصویر زیر توجه کنید. طرح کلی یک طاووس می باشد که از تکه شیشه های رنگی ایجاد شده است.

برای مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: استین گلاس , استیندگلس , شیشه های استیند گلس , شیشه های استین گلاس , کاربرد استین گلاس , استین گلاس چیست , استین گلاس چه کاربردی دارد , قیمت شیشه های استین گلاس , استین گلاس تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 262
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آرچی تاج

در دکوراسیون داخلی دیوار یکی از بخش های مهم می باشد که با تزیین آن دکوراسیون داخلی شما تغییر چشمگیری می کند. از روش های متداول برای تزیین دیوار رنگ ، کاغذ دیواری های ساده یا سه بعدی و یا پوستر ها می باشند.

اما با پیشرفت علم و خلاقیت در میان طراحان دکوراتیو نسل جدیدی برای پوشش دیوار ها جهت تزیین آن ها در دکوراسیون داخلی به وجود آمده است. دیوارپوش ها یکی از المان های دکوراتیو برای پوشش و تزیین دیوار های داخلی می باشند. دیوارپوش ها در انواع مختلف با توجه به نوع متریال های آن ها موجود می باشند. در این مطلب قصد داریم یکی از انواع دیوارپوش ها به اسم دیوارپوش شیشه ای را بررسی کنیم.

دیوارپوش شیشه ای یک المان دکوراتیو جهت تزیین دیوار

دیوارپوش های شیشه ای یکی از المان های پوشش دیوار می باشد. این نوع از دیوارپوش های شیشه ای در ابعاد و رنگ های مختلف در دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار می گیرند. اتصال این نوع از دیوارپوش ها بسیار آسان و از استحکام بالایی برخوردار می باشند.دیوارپوش های شیشه ای در ابعاد برش خورده با طرح و اشکال مختلف هندسی می باشند.

از دیوارپوش های شیشه ای می توان جهت پر کردن فضاهای خالی در دکوراسیون استفاده کرد. استفاده از شیشه های رنگی در این نوع از دیوارپوش ها تاثیر بسزایی در دکوراسیون می گذارد.

جهت مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: اجرای دیوارپوش , دکوراسیون داخلی , دیوارپوش , دیوارپوش استین گلاس , دیوارپوش چیست , دیوارپوش دکوراتیو , دیوارپوش شیشه , دیوارپوش شیشه ای , دیوارپوش های شیشه ای , شیشه رنگی دیوارپوش ,
:: بازدید از این مطلب : 253
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آرچی تاج

شیشه های استین گلاس نوعی متریال برای تزیین المان ها و سازه های مهم و تاثیر گذار در دکوراسیون داخلی می باشد. استین گلاس در واقع نوعی روش و تکنیک برای تزیین شیشه های دیگر می باشد. در این روش شیشه ها در رنگ های مختلف با توجه به طرح برش می خورند و به تکه هایی مانند تکه های پازل تقسیم می شوند.

در نهایت این تکه شیشه های رنگی با روش ، مواد و ابزار خاص به یکدیگر متصل می شوند. این تکه های شیشه ها روی یک سازه ی فلزی در کنار یکدیگر قرار می گیرند.

اما برخی بر این باورند که درتکنیک استین گلاس به دلیل اینکه از تکه شیشه ها استفاده می شود بنابراین سازه و المانی که توسط این روش ساخته می شود از استحکام و کیفیت بالایی برخوردار نیست. به همین دلیل در این مطلب قصد داریم که به بررسی کیفیت و استحکام شیشه های استیند گلس بپردازیم.

بررسی کیفیت و استحکام شیشه های استین گلاس

شیشه های استیند گلس علاوه بر جنبه ی تزیینی که دارد عملکرد کاربردی و استحکام کافی دارند. این نوع از شیشه های تزیینی مقاوم در برابر عوامل طبیعی مانند باد و باران، مقاوم در برابر ضربه و فشار و مقاوم در برابر حرارت می باشد.

جهت مطالعه ادامه مطلب اینجا کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: استین گلاس , استین گلاس چیست , استین گلس , استیند گلاس , استیند گلس , شیشه های استین گلاس , شیشه های استیند گلس دو جداره , شیشه های تزئینی استین گلاس , شیشه های تزیینی استین گلاس , کاربرد استین گلاس , گنبد استین گلاس , نورگیر استین گلاس ,
:: بازدید از این مطلب : 283
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 آذر 1398 | نظرات ()